کارناوال بورسی علی رستمی در راه سونگون
کارناوال بورسی علی رستمی در راه سونگون
مجید عشقی رئیس سازمان بورس بایستی ابتدا توضیح دهد که چگونه و با کدام منطق و استدلالی، در همایش کرمان، کل شرکت مس ایران را متعلق به کرمان دانسته است؟!

اویاقلیق: علی رستمی مدیر عامل مس ایران، دو هفته قبل با همکاری پورابراهیمی نماینده کرمان و با هزینه از کیسه‌ی بیت‌المال، همایشی با موضوع «آشنایی با ابزارهای تامین مالی» در کرمان برگزار نمود و با دعوت از مجید عشقی رئیس سازمان بورس و مدیران عامل بورس کالا و فرابورس در صدد تبلیغ عملکرد خود برآمد.
رستمی که نتیجه مطلوب و دلخواه خود را از آن همه تعریف و تمجید بدست نیاورده و صندلی مدیریتش بر مس همچنان لرزان است، تصمیم گرفته که این بار، همان مدیران بورسی را با خیل عظیمی از سیاهی لشگران پایتخت به سونگون بیاورد تا با اجرای یک نمایش دیگر و دیدارها و جلسات مهمانان با بزرگان استان، شاید برای ماندنش فرجی حاصل نماید.
مجید عشقی رئیس سازمان بورس بایستی ابتدا توضیح دهد که چگونه و با کدام منطق و استدلالی، در همایش کرمان، کل شرکت مس ایران را متعلق به کرمان دانسته است؟! و از آن مهمتر، چرا چشم بر تخلفات پرتعداد رستمی در ۱۴ ماهه گذشته بسته است، تخلفاتی که اتفاقا خیلی از آنها با بورس مرتبط بوده و اقدامات و تصمیماتی که با منشور حاکمیتی شرکت‌های بورسی در تضاد میباشند.
اما هدف اصلی از سفر هیات پرتعداد بورسی به سونگون، علاوه بر تعریف و تمجید از مدیریت علی رستمی در شرکت مس، شاید موضوع عرضه فاز ۳ تغلیظ سونگون در قالب «شرکت پروژه» باشد که قبلا در خصوص تبعات اجتماعی این واگذاری در همین پایگاه خبری به تفصیل بحث شده است.
از رئیس بورس، استاندار و سایر مدیران استانی همچون سازمان بازرسی استان و نهادهای نظارتی انتظار می‌رود تذکرات و هشدارها را پشت گوش نیاندازند چرا که واگذاری فاز ۳ تغلیظ سونگون به بخش خصوصی در فرابورس و مسلط نمودن شرکتی غیر از شرکت مس بر بخشی از پروژه سونگون که کاملا داخل فنس و در ارتباط با بخش‌های دیگر خواهد بود، می‌تواند یک پدیده خطرناک و سرشار از تفاوت‌ها، تبعیض‌ها، اعتراضات و خواسته‌های قانونی و غیرقانونی کارگری باشد آنهم زمانی که منطقه و کشور بیش از هر زمان دیگری به آرامش نیاز داشته و تدبیر همه‌جانبه،‌ لازمه تصمیمات مدیریتی است.
همچنین رئیس سازمان بورس بایستی توضبح دهد که از کدام بخش از مدیریت علی رستمی تمجید میکند وقتی که میزان صادرات در سال ۱۴۰۱ ‌ رقمی حدود ۶۰۰ میلیون دلار کمتر از سال ۱۴۰۰ بوده و اخیراً موضوع فروش به نرخ دلار تلگرامی و ایجاد نابسامانی ارزی در کشور و تضعیف پول ملی توسط مدیریت فعلی مس، حتی گلایه مقام معظم رهبری را نیز در پی داشته است!