شهرک ۳۶ ساله شهید مدنی تبریز همچنان در حسرت آب آشامیدنی
شهرک ۳۶ ساله شهید مدنی تبریز همچنان در حسرت آب آشامیدنی
شهرک شهید مدنی تبریز با قدمتی ۳۶ ساله با مشکلات بسیاری اعم از نبود آب آشامیدنی سالم روبروست؛ مشکلی که تخصیص ۵ میلیارد تومان بودجه برای آن کافی نبوده و چشم انتظار تأمین اعتبار است.

بیداری آذربایجان به نقل از مهر: شهرک صنعتی شهید مدنی قدمتی ۳۶ ساله دارد و دارای ۳ هزار و ۵۰۰ کارگاه فعال است. در این شهرک، تولید ایرانی دست به دست می‌چرخد اما متأسفانه تاکنون پاره‌ای از مشکلات سد راه فعالان شاغل در این شهرک است.

شهرک صنعتی شهید مدنی با وجود اینکه به تازگی مشکل نبود شبکه گاز رسانی را پشت سر گذاشته است اما هم‌چنان از پاره‌ای از مشکلات اعم از نبود آب آشامیدنی سالم و آسفالت ریزی نامناسب رنج می‌برد. در حال حاضر اهالی شهرک صنعتی شهید مدنی از نبود آب آشامیدنی سالم گله دارند و بعد از گذشت سال‌های متمادی انتظار دارند این مشکل رفع شود.

کمبود اعتبار برای آب رسانی در شهرک شهید مدنی

معاون بهره برداری و توسعه آب استان آذربایجان شرقی گفت: شهرک صنعتی شهید مدنی یک شهرک بدون مجوز است و به همین دلیل، تاکنون مشکل آب آشامیدنی این شهرک رفع نشده است.

محمد خانی ادامه داد: زمانی که خارج از محدوده شهری، یک شهرک ایجاد می‌شود انتظار می‌رود که از تمامی خدمات نیز بهره‌مند شوند.

شهرک ۳۶ ساله شهید مدنی تبریز همچنان در حسرت آب آشامیدنی

وی افزود: تاکنون صدور مجوز از سوی شهرداری انجام نمی‌یافت و از این رو امکان استفاده از بودجه دولتی نیز امکان پذیر نبود.

آب رسانی شهرک شهید مدنی هزینه‌ای بالغ بر ۳۰ میلیارد تومان می‌طلبد و در حال حاضر تنها ۵ میلیارد تومان اختصاص یافته است

خانی گفت: در نهایت با تلاش‌های انجام یافته، ردیف آب رسانی برای شهرک صنعتی شهید مدنی با هزینه‌ای بالغ بر ۵ میلیارد تومان در سال جاری در دستور کار قرار گرفته است.

معاون بهره برداری و توسعه آب استان آذربایجان شرقی بیان کرد: آب رسانی شهرک شهید مدنی هزینه‌ای بالغ بر ۳۰ میلیارد تومان را می‌طلبد و در حال حاضر تنها ۵ میلیارد تومان اختصاص یافته است که در تلاش هستیم تا هزینه اختصاص یافته را افزایش دهیم.

وی به مشکل تأمین اعتبار برای آب رسانی در شهرک صنعتی شهید مدنی اشاره کرده و افزود: غیر مجاز بودن شهرک صنعتی شهید مدنی یکی از مهم‌ترین دلایلی که تاکنون به آب آشامیدنی سالم دسترسی پیدا نکرده و از سویی تأمین اعتبار نیز یکی دیگر از مشکلاتی است که شهرک صنعتی شهید مدنی فاقد آب آشامیدنی سالم است.

عضو شورای اسلامی کلانشهر تبریز گفت: طی سال‌های گذشته از سوی شهرداری، ۴۰ درصد تعرفه به هنگام صدور مجوز برای حفاری آب فاضلاب به صورت نقدی اخذ می‌شد اما در حال حاضر، ۲۵ درصد تعرفه اخذ می‌شود.

آسفالت ریزی شهرک شهید مدنی در صورت تأمین آسفالت

احد صادقی ادامه داد: آسفالت شهرک صنعتی شهید مدنی در وضعیت نامناسبی قرار دارد و در صورت تأمین آسفالت در وهله اول شهرک شهید مدنی آسفالت ریزی خواهد شد.

یکی از صنعتگران شهرک شهید مدنی گفت: متأسفانه مشکل آب در شهرک شهید مدنی تبریز تاکنون پابرجاست و از این رو هم‌چنان از نبود بهداشت در این شهرک رنج می‌بریم.

شهرک ۳۶ ساله شهید مدنی تبریز همچنان در حسرت آب آشامیدنی

وی ادامه داد: به دلیل نبود آب در شهرک شهید مدنی، اهالی مجبور هستند تا از آب چشمه‌ای که در این شهرک وجود دارد استفاده کنند که متأسفانه این آب نیز بهداشتی نیست چرا که به دلیل وجود زباله‌ها و هم‌چنین استفاده حیوانات از این آب، سلامت اهالی به خطر می‌افتد.

گذشته از نبود آب آشامیدنی در این شهرک، آسفالت ریزی نیز مناسب نیست به گونه‌ای که ناهموار بودن مسیر تردد به خصوص در فصل زمستان با بارش برف، مشکلات زیادی را به بار می‌آورد

این صنعتگر شهرک شهید مدنی افزود: گذشته از نبود آب آشامیدنی در این شهرک، آسفالت ریزی در اینجا نیز نامناسب است به گونه‌ای که ناهموار بودن مسیر تردد به خصوص در فصل زمستان با بارش برف، مشکلات زیادی را به بار می‌آورد.

وی در پایان گفت: در این شهرک صنعتی فعالان زیادی وجود دارند که تنها از این راه، خرج و مخارج خانه و خانواده خود را تأمین می‌کنند اما متأسفانه با مشکلات بسیاری روبرو هستند از این رو از مسئولین ذی ربط تقاضا داریم تا به مشکلات موجود در این شهرک رسیدگی کنند چرا که این شهرک توانایی آن را دارد که جوانان بیکار زیادی را به سمت اشتغالزایی روانه کند.

یکی دیگر از صنعتگران شهرک شهید مدنی گفت: واقعاً جای تعجب است که یک شهرک صنعتی که در جای جای آن، تولید ایرانی دست به دست می‌شود با مشکلات متعددی روبرو باشد که جزو ساده‌ترین نیاز هر فرد برای امرار معاش است.

وی ادامه داد: ما سال‌های متمادی است که با مشکلات گوناگونی از جمله نبود آب آشامیدنی سالم و آسفالت ریزی نامناسب در رنج هستیم اما تاکنون اقدام مؤثری در این رابطه از سوی مسئولان ذی ربط انجام نگرفته است.

شهرک ۳۶ ساله شهید مدنی تبریز همچنان در حسرت آب آشامیدنی

این صنعتگر شهرک شهید مدنی بیان کرد: آب چشمه‌ای که در این شهرک وجود دارد و اکثر اهالی مجبور به استفاده از آن هستند اصلاً از نظر بهداشتی وضعیت خوبی ندارد و ممکن است در چنین وضعیتی که شیوع ویروس کرونا مردم را تهدید می‌کند استفاده از این آب نیز موجب بیماری‌های خطرناکی شود.

وی افزود: علاوه بر مشکلاتی که در این شهرک از آن نام برده شد، در حال حاضر با نبود روشنایی در این شهرک نیز روبرو شده‌ایم که به دلیل سرقت سیم و کابل برق از روشنایی در معابر محروم هستیم و تردد به سختی انجام می‌گیرد.

شهرک شهید مدنی تبریز، قدمتی ۳۶ ساله دارد و دارای ۳ هزار و ۵۰۰ کارگاه فعال است اما متأسفانه صنعتگران این شهرک، سالیان سال است از نبود آب آشامیدنی سالم، نبود روشنایی و هم‌چنین نامناسب بودن راه آسفالت رنج می‌برند و خواستار رسیدگی مسئولان هستند.

آناهیتا رحیمی