جمعه, ۱۴ اردیبهشت , ۱۴۰۳
پ
  • شناسه : 66726
  • 20 بهمن 1399 - 11:16
  • ۰ دیدگاه

نقش زنان جاسوس موساد در عملیات‌ تروریستی

نقش زنان جاسوس موساد در عملیات‌ تروریستی
نقش زنان جاسوس موساد در عملیات‌ تروریستی

به گزارش بیداری آذربایجان به نقل از عربی ۲۱، شبکه  تلویزیون رژیم صهیونیستی در گزارشی تحت عنوان« دنیای زنان اطلاعاتی اسرائیل» چگونگی استخدام این زنان توسط موساد، مأموریت‌های آنها و هزینه‌های شخصی این ماموریت‌ها را فاش کرد. پایگاه خبر عربی ۲۱ در گزارشی نوشت:  «شای لویی» ، نویسنده در گزارشی نوشت: که یکی از این […]

به گزارش بیداری آذربایجان به نقل از عربی ۲۱، شبکه  تلویزیون رژیم صهیونیستی در گزارشی تحت عنوان« دنیای زنان اطلاعاتی اسرائیل» چگونگی استخدام این زنان توسط موساد، مأموریت‌های آنها و هزینه‌های شخصی این ماموریت‌ها را فاش کرد.

پایگاه خبر عربی ۲۱ در گزارشی نوشت:  «شای لویی» ، نویسنده در گزارشی نوشت: که یکی از این زنان اطلاعاتی « یائیل» یکی از عناصر موساد است که پشت اجرای عملیات «بهار جوانی»؛ در مرکز  بیروت بوده است و زنان جاسوس موساد  از زمان تاسیس این سازمان، مانند همکاران مرد خود در سمت‌های مهم و اصلی فعالیت داشتند؛همانطور که در اوایل دهه ۱۹۹۰ یکی از آن‌ها به نام « الیسا ماگین» به عنوان معاون رئیس موساد  انتخاب شد. همچنین در اوایل دهه ۱۹۶۰ ، «یهودیت ناسیاهو» به عنوان مدیر بخشهای تحقیق در موساد و در سال ۲۰۱۵  ، «تامیر پاردو» در بخش منابع و رئیس سازمان مبارزه با فساد اداری منصوب شد.

پایگاه خبری مذکور اعلام کرد: شای لویی در دسامبر گذشته زمانی که «یوسی کوهن»، رئیس موساد به هشت افسر زن این سازمان جوایزی را اهدا کرد،  شاهد این ماجرا بوده است که یکی از آنها در تقویت روابط موساد و کشورهای عرب حوزه خلیج فارس نقش داشته است؛ اقدامی که در نهایت منجر به امضای توافقنامه عادی سازی روابط رژیم صهیونیستی با این کشورها شد.

بر اساس گزارش عربی ۲۱: زندگی  زنان موساد  پر از ابهام و پیچیدگی است و همیشه خطری زندگی‌شان را تهدید می‌کند و حتی اعضای خانواده‌شان نمی‌دانند همسر و یا مادرشان چه  عملیاتی انجام می‌دهند. آنها با مدارک هویتی مختلف در خانه‌هایشان در سراسر جهان پنهان می‌شوند و  گاهی اوقات در یک پایتخت اروپایی و یا در  مرکز یک کشور عربی با دشمن ارتباط برقرار می‌کنند. بنابراین خطر زندگی آن‌ها بسیار عظیم است.

در این گزارش آمده است: به عنوان مثال عملیاتی را که یکی از زنان  به نام «اریکا چمبز» انجام داد ترور « علی حسن سلامه» یکی از رهبران ارتش جهاد مقدس در جنگ ۱۹۴۸، بود  که وی به همراه ۴ محافظش و چند عابر دیگر در نتیجه انفجار یک بمب مغناطیسی متصل شده به خودروی حاملش ترور شد.

عربی ۲۱ نوشت: نویسنده عبری فاش کرد که در سال ۲۰۱۲ ، موساد برای اولین بار با انتصاب پنج زن به سمت رهبری موافقت کرد. زنان مجرد با سهولت بیشتری  در این سازمان جاسوسی جذب می‌شوند. در مورد زنان متاهل ، آنها معمولاً طلاق می‌گیرند و درصد طلاق در میان زنان جاسوس موساد بسیار بالاست؛چراکه آن ها خانواده خود را رها می‌کنند  و زندگی خود را به خطر می ‌اندازند.

بر اساس گزارش پایگاه خبری مذکور: زنان موساد در سراسر جهان با نام‌های مختلف و در هر نقش ممکنی فعالیت می‌کنند و برخی از آن‌ها  مانند « تمار» در بخش عملیاتی معروف به « قیصریه» فعالیت دارند  و آن‌ها با مخفی کردن هویت صهیونیستی و یهودی خود عملیات‌هایی را در داخل خطرناک‌ترین کشورهای دشمن رژیم  صهیونیستی آموزش می‌بینند و انجام می‌دهند.طبق این تحقیقات، از جمله خطرناک‌ترین مأموریت‌های انجام شده توسط این زنان، عملیاتی در جریان جنگ اکتبر ۱۹۷۳ است که یکی از این زنان وارد جبهه ارتش مصر شد و تعداد کشتی‌ها و تانک‌های آنها را ثبت کرده و سپس اطلاعات به دست آمده را به مقر موساد انتقال داد.

پایگاه خبری عربی ۲۱ در پایان نوشت: زنان جاسوس موساد عملیات دیگری در پایتخت لبنان، بیروت انجام داده‌اند و آن‌ها داده‌های اطلاعاتی از مقامات سازمان آزادی‌بخش فلسطین( ساف) را جمع‌آوری کردند و بسیاری از مسئولان این سازمان را هدف ترور قرار دادند  که از جمله این مقامات  « کمال عدوان»، « ابویوسف النجار» و «کمال ناصر» بوده است.

برچسب ها

«نقض حکم اعدام» بابک زنجانی اعلام رسمی شد / مجازات جایگزین او چیست؟ 11 اردیبهشت 1403

«نقض حکم اعدام» بابک زنجانی اعلام رسمی شد / مجازات جایگزین او چیست؟

سخنگوی قوه قضاییه از نقض حکم اعدام بابک زنجانی خبر داد.

آیت الله ملکوتی ، منادی شفاف سازی در تولیت 05 اردیبهشت 1403
به مناسبت دهمین سالگرد رحلت:

آیت الله ملکوتی ، منادی شفاف سازی در تولیت

به مناسبت چهارم اردیبهشت، دهمین سالروز عروج معنوی این مرجع راستین، بر آن شدیم مروی بر وقف نامه ایشان پیرامون موقوفات مصلی امام خمینی تبریز داشته باشیم که در صداقت و شفاف سازی می تواند اسوه و الگوی کم نظیر برای همه متولیان و کارگزاران نظام باشد.

حضور زنان در ورزشگاه یادگار تبریز ممنوع شد 04 اردیبهشت 1403

حضور زنان در ورزشگاه یادگار تبریز ممنوع شد

سازمان لیگ فوتبال ایران با ارسال نامه رسمی به هیئت فوتبال و باشگاه تراکتور، ممنوعیت ورود زنان به استادیوم یادگار را اعلام کرد. در این نامه به مشکلات استادیوم اشاره دارد و سازمان لیگ تاکید کرده که باتوجه به «نواقص مرتبط با زیرساخت موجود ورزشگاه و عدم تامین ایمنی بانوان از مسیر‌های پیرامونی ورزشگاه» این استادیوم تا رفع این مشکلات، «فاقد شرایط پذیرش» زنان است.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.