وضعیت مسیر بی آر تی تبریز شایسته تبریز نیست
وضعیت مسیر بی آر تی تبریز شایسته تبریز نیست

به گزارش اویاقلیق به نقل از فارس ، علی‌رضا نوای باغبان در خصوص آخرین وضعیت ساماندهی مسیر BRT تبریز اظهار کرد: قسمتی از مسیر بی آر تی تبریز از خیابان راهنمایی تا سه راهی ولیعصر با نمونه ترکیبی بتنی کار شده که این نمونه در حال تحلیل است. وی با بیان اینکه در روش بتنی […]

به گزارش اویاقلیق به نقل از فارس ، علی‌رضا نوای باغبان در خصوص آخرین وضعیت ساماندهی مسیر BRT تبریز اظهار کرد: قسمتی از مسیر بی آر تی تبریز از خیابان راهنمایی تا سه راهی ولیعصر با نمونه ترکیبی بتنی کار شده که این نمونه در حال تحلیل است.

وی با بیان اینکه در روش بتنی و پلیمری آزمایش شده در حدود ۳۰ سانتی‌متر زیرسازی صورت گرفته و روی آن با آسفالت پوشانده شده است، گفت: نمونه صورت گرفته نتیجه خوبی داده است و قابل تعمیم می‌باشد.

عضو شورای شهر تبریز با اشاره به اینکه روش‌های مختلفی برای مقاوم‌سازی مسیر BRT صورت گرفته است، افزود: از میان تمام روش‌ها روش بتنی ترکیبی بهترین روش بوده است و تقریبا نتیجه خوبی داشته است ولی بقیه روش‌ها جوابگو نبوده‌اند.

وی تصریح کرد: با توجه به شرایط آب و هوایی استان و وجود نمک و سطح درجه سردی در تبریز روش بتنی بهترین روش خواهد بود.

نوای باغبان افزود: جلساتی با معاونت فنی و اجرایی شهرداری تبریز داشتیم که این روش مورد تأئید آن‌ها نیز قرار گرفته است.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تبریز خاطرنشان کرد: روش بتنی مسیر BRT از سال گذشته طرح‌ریزی شده و البته هزینه‌بر نیز است ولی در صورت تأئید نهایی باید در بودجه سال آینده قرار گیرد.

عضو شورای اسلامی شهر تبریز گفت: هنوز بودجه سال آینده تصویب نشده و در صورت تصویب نخستین اقدام رسیدگی به موضوع مسیر BRT خواهد بود.

وی تأکید کرد: شورای شهر نیز عضوی از همین مردم هستند و از امکانات موجود شهر استفاده می‌کنند و قبول داریم مسیر BRT در شرایط مطلوب قرار نگرفته  و اصلا شایسته تبریز ۲۰۱۸ نیست.

نوای باغبان با اشاره به بودجه ۵ میلیاردتومانی در خصوص هموارسازی مسیر BRT گفت: این میزان به صورت کامل هزینه نشده و همیشه به صورت تازه‌سازی آسفالت و لکه‌گیری بود.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تبریز ادامه داد: بعد از ورود اتوبوس‌های دوکابین که داراری وزن سنگین و مسافرگیری زیاد است شرایط  مسیر اتوبوس‌های تندرو تغییر کرد و تحمل این بار سنگین را نداشت و باید برای حل این مشکل زیرسازی را تقویت بخشید.