در ۸ سال گذشته ۵ هزار واحد صنعتی در آذربایجانشرقی تعطیل شده است/چه کسی پاسخگوست؟
در ۸ سال گذشته ۵ هزار واحد صنعتی در آذربایجانشرقی تعطیل شده است/چه کسی پاسخگوست؟

استاندار آذربایجان شرقی با انتقاد از عملکرد دولت گذشته در ارتباط با حوزه های صنعت و تولید گفت: چه کسی باید پاسخگوی تعطیلی  چند هزار واحد صنعتی و تولیدی استان در هشت سال گذشته باشد؟ مردم باید به عنوان بهترین قاضی، عملکرد هر دولتی را تجزیه و تحلیل کنند تا عده ای فکر نکنند که […]

indexاستاندار آذربایجان شرقی با انتقاد از عملکرد دولت گذشته در ارتباط با حوزه های صنعت و تولید گفت: چه کسی باید پاسخگوی تعطیلی  چند هزار واحد صنعتی و تولیدی استان در هشت سال گذشته باشد؟ مردم باید به عنوان بهترین قاضی، عملکرد هر دولتی را تجزیه و تحلیل کنند تا عده ای فکر نکنند که مدیریت فعلی استان فقط از عملکرد مدیریت سابق انتقاد می کند.

به گزارش اویاقلیق، اسماعیل جبارزاده در دیدار با اعضای جدید هیات مدیره خانه صنعت، معدن و تجارت، فعالیت این خانه را منشا خیر و برکت استان و کشور دانست و گفت: تمامی دستگاه های مربوطه باید با تمام توان از خانه صنعت و معدن حمایت کنند.

وی افزود: فعالیت خانه صنعت و معدن با اتاق بازرگانی متفاوت است چرا که فعالیت اتاق بازرگانی بیشتر مربوط به فعالیت های بازرگانی و تجاری در سطح کلان است ولی فعالیت خانه صنعت، بیشتر بر بررسی و حل مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی تمرکز دارد.

وی از بخش خصوصی با عنوان بازوی کمکی اقتصاد در دولت تدبیر و امید نام برد و تصریح کرد: با انتخاب سرپرست حوزه اقتصادی استان از بین فعالین بخش خصوصی، بار دیگر حسن نیت و حمایت عملی خود از بخش خصوصی را ثابت کردیم.

جبارزاده حل مشکلات مروبط به صنعت و تولید را یکی از مهم ترین اولویت های دولت تدبیر و امید عنوان کرد و گفت: مشکلات مربوط به صنعت از همان ابتدا بوده و هست و خواهد بود و همین عامل باعث افزایش تلاش دولت ها و بخش خصوصی برای کاهش مشکلات شده که نتیجه آن پویایی عرصه صنعت و اقتصاد در گذر زمان است.

وی با انتقاد از عملکرد دولت گذشته در ارتباط با صنعت و تولید تصریح کرد: همان افرادی که می گفتند تحریم ها کاغذ پاره ای بیش نیست باید بدانند که بخش عمده ای از مشکلات امروز جامعه صنعتی کشور ناشی از همان کاغذهای تحریم و سیاست های غلط دولت وقت است.

به گفته وی دولت تدبیر و امید در راستای حل مشکلات مربط به صنعت، اقتصاد و بخصوص بیکاری، با حفظ تمامی حقوق استقلال طلبانه ملت ایران، با قدرت های بزرگ دنیا مذاکرات هسته ای را آغاز کرد.

جبارزاده اظهار کرد: در سایه سیاست های منطقی دولت تدبیر و امید و تلاش شبانه روزی دولتمردان در وزارت امور خارجه، تمامی مردم ایران حق هسته ای ایران را به رسیمت شناخته اند و در چند روز آینده در صورت انجام توافق هسته ای، مشکلات کشور در تمامی حوزه های اقتصادی، صنعتی، تولیدی و .. گام به گام رفع می شود.

وی گفت: برای جهانیان ثابت شده است که جمهوری اسلامی ایران در مذاکرات هسته ای، با اصول منطقی پیش رفته و هیچ گاه به دنبال سلاح هسته ای نبوده و نخواهد بود.

وی اظهار کرد: بنا به توصیه ریاست جمهوری اسلامی ایران، دولت هم برای بعد از توافق و هم برای روز عدم توافق، برنامه دارد و به عقیده ما، هر استان باید برنامه ریزی جامعی در تمامی حوزه ها برای این دو عرصه داشته باشد و منتظر تصمیم سازی و ابلاغ برنامه های کلان نباشد.

استاندار آذربایجان شرقی گفت: انرژی هسته ای یک دانش است و نباید در دست قدرت های بزرگ جهانی منحصر باشد بلکه این حق مسلم و طبیعی همه کشورهاست که به این دانش دسترسی داشته باشند.

جبارزاده ادامه داد: رفع تحریم ها هم فرصتی برای کشور خواهد بود و هم تهدید و برای برخورد مناسب در این زمینه باید سیاست های مناسب و منطقی اتخاذ شود.

وی از مشاور اقتصادی خود خواست که در اسرع وقت، کارگروه تخصصی اقتصادی استان را به همراه تعدادی از تحلیگران سیاسی تشکیل دهد.

وی همچنین با تاکید بر لزوم افزایش صادارت استان پس از رفع تحریم ها ادامه داد: باید از تمامی ظرفیت های استان در راستای یافتن بازارهای جدید برای صادرات استفاده شود.

جبارزاده در بخشی از سخنان خود خطاب به فعالین بخش خصوصی استان گفت: رفع تحریم ها فرصت مناسبی نیز برای نوسازی ماشین آلات و ارتقای دانش فنی کارخانجات و واحدهای تولیدی خواهد بود.

وی همچنین با تاکید بر لزوم استفاده از تمامی ظرفیت شهرک علم و فناوری پس از رفع تحریم ادامه داد: این شهرک نقش بسیار مهمی در توسعه پایدار استان خواهد داشت.

به گفته وی سال ۹۱ و سال ۹۲ بدترین سال جامعه صنعتی و تولیدی کشور بود چرا که با اتخاذ سیاست های لحظه ای و غیر کارشناسی، ضربه مهمی بر پیکره فعالان این حوزه وارد شد که کاهش سرمایه فعالن بخش خصوصی و ایجاد تورم و رکود اقتصادی از مهم ترین آنان بود.

جبارزاده از افزایش چشمگیر صادارت غیر نفتی استان در سالجاری نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد و گفت: هر شخصی که یک سمت مدیریتی را قبول می کند پس از اتمام دوران مدیریت خود باید حساب زمان مدیریت را پس بدهد نه اینکه هیچ گونه عکس العملی نسبت به مشکلات ایجاد شده در زمان خود نداشته باشد.

وی افزود: من نمی دانم برخی از مدیران گذشته استان با چه رویی در جمع فعالان بخش خصوصی حاضر می شوند؟ ، چه کسی باید پاسخگوی تعطیلی هزاران واحد تولیدی و صنعتی استان در گذشته باشد؟.