بدهی ۴۷ میلیارد تومانی شهرداری اردبیل به بانک‌ها و پیمانکاران
بدهی ۴۷ میلیارد تومانی شهرداری اردبیل به بانک‌ها و پیمانکاران

خلیل احمدیان  با بیان اینکه ایجاد جلبک و لجن در رودخانه بالیقلو مشکلاتی را به وجود آورده است، اظهار داشت: براساس نظریه شیلات قرار شد ماهی جلبک‌خوار خریداری شده و در این رودخانه رهاسازی شود که ما سال گذشته ۲۰ میلیون تومان ماهی جلبک‌خوار خریداری کردیم که در کنار آن دستگاه مغناطیسی فعال شد تا […]

imagesخلیل احمدیان  با بیان اینکه ایجاد جلبک و لجن در رودخانه بالیقلو مشکلاتی را به وجود آورده است، اظهار داشت: براساس نظریه شیلات قرار شد ماهی جلبک‌خوار خریداری شده و در این رودخانه رهاسازی شود که ما سال گذشته ۲۰ میلیون تومان ماهی جلبک‌خوار خریداری کردیم که در کنار آن دستگاه مغناطیسی فعال شد تا جلوی رشد جلبک‌ها گرفته شود.

وی افزود: با ید در این زمینه آب منطقه‌ای نیز بخشی از آب تخصیص یافته را به این دریاچه ساری و جاری می‌کرد تا مانداب زمینه رشد جلبک‌ها را فراهم نیاورد که این کار نیز به معنای واقعی انجام نشد.

* تا تأمین اعتبار نشود، پل قدس را اجرا نمی‌کنیم

سرپرست شهرداری اردبیل یادآور شد: تعدادی از هموطنان ما نیز با ریختن مواد پلاستیکی و بطری‌ها و دیگر آلاینده‌ها به این رودخانه‌ها باعث شدند تا سیمای نامناسب در این رودخانه به وجود آید در حالی که انتظار می‌رود مردم خود در بهبود سیمای این منطقه تلاش کنند.

احمدیان از پرداخت ۵۰۰ میلیون تومان غرامت برای املاک در مسیر بازگشایی خبر داد و تصریح کرد: در حال حاضر در ۱۵ نقطه شهر اردبیل بازگشایی‌ها انجام می‌شود که نظیر توافق انجام شده در منطقه شهیدگاه، اسماعیل بیگ و قاجاریه است، که امیدواریم با تملک کامل این مسیرها بتوانیم بازگشایی را به صورت کامل انجام دهیم.

این مسئول ادامه داد: برای نخستین بار در مسیرهای ورودی شهر اردبیل رنگ‌آمیزی ترافیکی را با سیمای مناسب انجام دادیم تا در این فرآیند خللی ایجاد نشود.

سرپرست شهرداری اردبیل در مورد عملیات پل قدس نیز گفت: ما تاکنون دوبار آگهی در این زمینه منتشر کردیم که در هر دوبار برخی ممنوعیت و نارسایی‌ها را شاهد بودیم که به نظر بنده به عنوان یک کارشناس حوزه شهرداری باید اعلام کنم که تا تامین اعتبار و منابع مالی در این پروژه انجام نشود نمی‌توانیم احداث این پل را شاهد باشیم.

* شهرداری باید روزانه یک میلیارد تومان درآمد داشته باشید

احمدیان با یادآوری اینکه شهرداری باید روزانه یک میلیارد تومان درآمد داشته باشد تا بتواند حقوق ماهانه و هزینه‌های پیمانکاری و اجرای پروژه‌ها را به سرانجام برساند، عنوان کرد: این در حالی است که ما تنها ۱۰ درصد این منابع درآمدی را به دست می‌آوریم به طوری که شهرداری اردبیل با عدم نقدینگی روبه‌رو است.

وی افزود: هرچند در برخی کلانشهرها شهرداری‌ها با دغدغه درآمد روبه‌رو نیستند اما ما در این زمینه به دلیل پایدار نبودن درآمدهایمان با مشکلات جدی روبه‌رو هستیم که اگر درآمد پایداری داشته باشیم در سنگر فعالیت‌ها دلی مطمئن و قرص حاضر می‌شویم.

سرپرست شهرداری اردبیل درباره زمین‌های بایر چسبیده به شهرها نیز گفت: به جای آنکه سود و منفعت این زمین‌ها متوجه شهرداری و راه و شهرسازی شود آن را تعدادی از شرکت‌های تعاونی و بنگاه‌ها به جیب می‌زنند که این عادلانه به نظر نمی‌رسد.

احمدیان با قدردانی از امور مالیاتی استان در اختصاص منابع حاصل از ارزش افزوده به شهرداری اردبیل یادآور شد: در حال حاضر ۳۵ پروژه مشارکتی و سرمایه‌گذاری داریم که اکثر آنها موفق نیستند.

این مسئول ادامه داد: این پروژه‌های مشارکتی و سرمایه‌گذاری به جای آنکه سودآور بوده و منفعت آنها نصیب شهر شود اغلب یا به نتیجه نرسیده یا سودآور نیستند که ما باید در این زمینه بازنگری حقیقی را انجام بدهیم.

سرپرست شهرداری اردبیل به بدهی ۴۷ میلیارد تومانی این شهرداری اشاره کرد و افزود: ۶ میلیارد تومان از این بدهی وام و ۴۱ میلیارد تومان بدهی به پیمانکاران درآمد، بیمه معوق است به طوری که ما از بابت دارایی ۲ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، تأمین اجتماعی ۳ میلیارد ۹۰۰ میلیون تومان بدهی، جایگاه سی‌.ان‌.جی ۷۱۰ میلیارد تومان بدهی، اشخاص حقیقی و حقوقی ۸ میلیارد تومان است که بخشی از آنها به صورت تهاتری در حال پرداخت است.

احمدیان در پایان گفت: بدهی ادارات و نهادهای دولتی نیز به شهرداری اردبیل ۷٫۵ میلیارد تومان است که از مسئولان استانی انتظار داریم تا در پرداخت این بدهی‌ها تلاش کنند.