موزه شهری اردبیل در بینال هنر و معماری ونیز به نمایش در‌می‌آید
موزه شهری اردبیل در بینال هنر و معماری ونیز به نمایش در‌می‌آید

کریم حاجی زاده ظهر پنجشنبه در بازدید از این پروژه فرهنگی و هنری افزود: این پروژه که در سال  ۲۰۱۴ به عنوان پروژه فرهنگی تقدیر شده خاورمیانه مطرح شده بود، امسال نیز به عنوان یکی از آثار برتر معماری معاصر ایران پس از انقلاب در پنجاه و ششمین دو سالانه بین المللی هنر ونیز حضور […]

۱۷۵۵۶۹۵کریم حاجی زاده ظهر پنجشنبه در بازدید از این پروژه فرهنگی و هنری افزود: این پروژه که در سال  ۲۰۱۴ به عنوان پروژه فرهنگی تقدیر شده خاورمیانه مطرح شده بود، امسال نیز به عنوان یکی از آثار برتر معماری معاصر ایران پس از انقلاب در پنجاه و ششمین دو سالانه بین المللی هنر ونیز حضور دارد.

به گفته وی فضایی در حدود دو هزار مترمربع به عنوان پاویون جمهوری اسلامی ایران در بینال هنری ونیز سال ۲۰۱۵ با در نظر گرفتن چارچوب برنامه های هنری، فرهنگی و معماری بینال ونیز و هماهنگی های انجام شده با دستگاه ها و نهادهای ذیربط و مسئول در این حوزه و حمایت و پیشتیبانی آنان اختصاص یافته است.

مدیرکل میراث فرهنگی استان با بیان اینکه چیدمان آثار در بخش معماری بینال ونیز توسط تیم معماری، هنری و رسانه ای مجرب و حرفه ای و با ملاحظات هم پیوندی با فضای هنری بینال ونیز صورت خواهد گرفت، تصریح کرد: تعداد ۶۶ پروژه به منظور حضور در بخش معماری بینال هنری ونیز گزینش شده است.

طراح و ناظر پروژه موزه و بدنه شهری مسجد جامع عتیق اردبیل نیز گفت: بدنه شهری طراحی شده در سال ۱۳۹۰، در اصل سازه نگهبانی برای جلوگیری از رانش تپه تاریخی یا بستر مسجد جامع و نماسازی بدنه متروکه محوطه معبر است.

محسن نوروزوند با بیان اینکه اثر یاد شده تبدیل به یکی از شاخصه های معماری بافت تاریخی اردبیل شد، افزود: این پروژه به منظور معرفی تاریخ و آثار سایت به عموم مردم برای نخستین بار در ایران طراحی و اجرا شده است.

وی طول بدنه پروژه را نزدیک به ۱۰۰ متر و مساحت محوطه مقابل را در حدود ۷۰۰ متر بیان کرد و یادآور شد: ایده طرح برگرفته از برج و باروهای شهرهای کوهستانی و برخوردی ساده و مینیمال در طراحی بوده است.