اسماعیل چمنی  گفت: اخیرا در مجلس شورای اسلامی، اعتباری به امر بیمه قالیبافی اختصاص یافته که متاسفانه سهم بسیار ناچیزی از این اعتبار برای آذربایجان شرقی در نظر گرفته شده است. وی افزود: با توجه به سابقه درخشان شهر تبریز و منطقه آذربایجان در تولید و صادارت فرش دستباف، نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی باید تلاش کنند […]

اسماعیل چمنی  گفت: اخیرا در مجلس شورای اسلامی، اعتباری به امر بیمه قالیبافی اختصاص یافته که متاسفانه سهم بسیار ناچیزی از این اعتبار برای آذربایجان شرقی در نظر گرفته شده است.

وی افزود: با توجه به سابقه درخشان شهر تبریز و منطقه آذربایجان در تولید و صادارت فرش دستباف، نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی باید تلاش کنند که اعتبار بیشتری را برای استان جذب کنند.

وی با بیان اینکه بیمه قالیبافی، یک بیمه یارانه دار است، اظهار کرد: ۲۰ درصد از حق بیمه را دولت به سازمان تامین اجتماعی پرداخت می کند ولی به دلیل اینکه سود کمی در این بیمه برای بیمه گذار وجود دارد، از بیمه قالیباف جدید خودداری می کنند.

عضو شورای اسلامی کلانشهر تبریز تعداد قالیبافان بیمه شده در استان را ۹۳ هزار نفر اعلام کرد و افزود: این ظرفیت در استان وجود دارد که بیش از ۲۰۰ هزار نفر از طریق قالیبافی بیمه شود.

چمنی ادامه داد: ۳۵ درصد تولید و صادارت در کشور از طریق صنعت و هنر فرش انجام می‌شود.

وی با انتقاد از نبود زیر ساخت های مناسب توسعه صادرات فرش در استان ابراز کرد: متاسفانه به دلیل نبود زیرساخت های مناسب حمل و نقل در استان، صادرات فرش تبریز از طریق استان های دیگر نیز انجام می شود.

وی گفت: وجود پروازهای مستقیم از تبریز به مقصد کشورهای اروپایی تا حد زیادی می تواند صادرات فرش از این استان را افزایش دهد.