اهداف پشت پرده گزارشهای متناقض شهرداری تبریز
اهداف پشت پرده گزارشهای متناقض شهرداری تبریز

ایران آهور ظهر امروز در نطق پیش از دستور جلسه امروز شورای شهر با انتقاد از ارسال گزارش‌های تناقض آمیز از شهرداری به شورا اظهار داشت: در فاصله حدود دو هفته ، ۲ سری گزارش ماه‌های فروردین و اردیبهشت با یک امضای مشترک به اعضای شورا ارسال شده است که اطلاعاتشان با هم متناقض بوده […]

ایران آهور ظهر امروز در نطق پیش از دستور جلسه امروز شورای شهر با انتقاد از ارسال گزارش‌های تناقض آمیز از شهرداری به شورا اظهار داشت: در فاصله حدود دو هفته ، ۲ سری گزارش ماه‌های فروردین و اردیبهشت با یک امضای مشترک به اعضای شورا ارسال شده است که اطلاعاتشان با هم متناقض بوده است.

آیا در شهرداری متخصص و کارشناسی وجود ندارد؟

وی تاکید کرد: آیا در مجموعه عریض و طویل شهرداری متخصص و کارشناسی وجود ندارد که لااقل نسبت به گزارش‌های ارسالی به شورا نظارت کند تا مشخص شود کدامیک از این گزارش‌ها صحیح است.

آهور با تاکید بر اینکه لازم است اصل ثبات رویه در ارائه گزارش‌های مالی لحاظ شود، گفت: چه اهدافی پشت سر این گزارش‌های متناقض پنهان شده است؟ چرا با وجود تذکرات، روند معیوب موجود اصلاح نمی‌شود‌؟

عضو کمیسیون عمران با اشاره به اینکه سال گذشته هم نسبت به ارسال گزارش‌ها مناطق به طور همسان و بر اساس مواد و ردیف بودجه، تذکر داده شد، گفت: این مسئله باعث می‌شود تا شخص بهره‌بردار در استفاده از مطالب گزارش‌ها دچار مشکل نشود.

عضو شورای شهر تبریز در بخش دیگری از صحبت‌هایش با انتقاد از عملکرد خودسرانه شهرداری منطقه ۲ برای تعیین فضای باز برای هر واحد مسکونی گفت: چطور یک ضابطه و قانون به صورت خلق‌الساعه و آنی صرفا فقط در یک منطقه ظهور و بروز پیدا می‌کند؟

آیا شهردار تبریز از عملکرد زیرمجموعه خود خبر دارد؟

وی با طرح این پرسش از شهردار تبریز که آیا از عملکرد زیرمجموعه خود خبر دارد، تاکید کرد: مگر لازم نیست بخشنامه و ضوابط از یک کانال و برای تمام مناطق به طور یکسان و یکنواخت ارسال شود؟

آهور ضمن اشاره به تملک تعدادی ملک در رابطه با مسیرگشایی‌های نیمه تمام مناطق محروم توسط شهرداری منطقه ۱۰ بدون توان مالی برای پرداخت وجوه گفت: متاسفانه این منطقه چشم انتظار عمل به وعده اعتبارات مرکز دوخته است و همین امر موجبات نارضایتی مردم و حتی کارکنان آن منطقه را فراهم آورده است.

عضو شورای شهر در بخش دیگری از صحبت‌هایش با اشاره به گزارش‌های شهرداری در مورد تحقق ۶۴ درصدی درآمد شهرداری در ۳ ماه اول سال ۹۴ گفت: راهکار شهرداری تبریز برای جبران و ایجاد درآمد جایگزین چیست و آیا تنها چشم به اخذ وام از بانک شهر دوخته است؟

آهور با تاکید بر اینکه شهرداری گزارشی از میزان و مبلغ وام‌های اخذ شده و نحوه و چگونگی بازپرداخت اقساط به اعضای محترم شورا اراده کند، گفت: تا جایی که ما می‌دانیم معمولا وام را برای پروژه‌های تولیدی اخذ می‌کنند تا بتوانند با عواید حاصل از محصولات تولیدی، اصل و سود آن را بازپرداخت کنند.

وی تاکید کرد: حال برای من جای سئوال است که با توجه به اینکه هیچ گونه درآمدی از محل اجرای پروژه‌های عمرانی (زیرگذر و روگذر) متصور نیست، بازپرداخت اصل و سود این وام‌ها چگونه خواهد بود.

آهور با اشاره به اینکه خودش در چند هفته اخیر آثار چشمگیری از آسفالت‌کاری مورد اشاره شهرداری تبریز را ندیده است، گفت: با این حال شهرداری هفته پیش اعلام کرده است که هم اکنون در ۱۰ نقطه از شهر اکیپ‌های شهرداری مشغول آسفالت معابر هستند.

عضو کمیسیون عمران شورای شهر تبریز در بخش دیگری از صحبت‌هایش با اشاره به تناقضات و سئوالات پیش آمده در مورد لایحه انتخاب مکان دایمی ساختمان شورای شهر گفت: اگر چه شهردار به طور ضمنی به این مسئله اشاره کرده‌اند که چون مالکیت منطقه دوکمال در اختیار شهرداری است آنجا را در اولویت اول برای این کار قرار داده‌اند اما این سئوال برای من ایجاد شده است که آیا گزینه پیشنهادی کمیسیون عمران (شهرداری منطقه یک) در مالکیت شهرداری نبوده است.

آهور ضمن انتقاد از واگذاری مکان کاملا نوساز ساختمان شهرداری منطقه ۵ بدون اجازه و اطلاع شورا برای احداث مجتمع تجاری توسط شهرداری گفت: با این حال متاسفانه در قبال واگذاری ساختمان کهنه و فرسوده شهرداری منطقه یک به محل احداث ساختمان شورا مقاومت می‌شود و این تنها نشان از تناقضات دارد.

 اعضای شورا آلزایمر ندارند

عضو شورای شهر تبریز با انتقاد از ادعای سال گذشته شهرداری تبریز در ارتباط با واگذاری ساختمان شهرداری منطقه یک به فرمانداری گفت: وقتی که سال گذشته موضوع واگذاری منطقه یک به عنوان مکان شورا مطرح شد، شهرداری اعلام کرد که آنجا را به فرمانداری واگذار کرده‌ایم، اگر چنانچه واقعا آنجا را به فرمانداری واگذار کرده بودید پس چطور امسال همین محل را به عنوان اولویت دوم در گزینه‌های پیشنهادی جدید خود برای احداث ساختمان شورا گنجانده بودید و اگر این واگذاری صحت نداشته، چرا اطلاعات نادرست به اعضای شورا داده می‌شود؛ آیا تصور می‌کنید اعضای شورا آلزایمر دارند!

رئیس سابق کمیسیون عمران با اشاره به اینکه دفاع من از انتخاب محل شهرداری منطقه یک به عنوان مکان شورا بدین خاطر است که سال گذشته در کمیسیون عمران مطالعه و مصوب شده است، گفت: این مکان از بین گزینه‌های پیشنهادی با روش‌های مکان‌یابی انتخاب شده و دارای پشتوانه علمی است و بودن یا نبودن آن نفع و ضرر شخصی به اینجانب ندارد.

عضو شورای شهر تبریز با اشاره به اقدامات غیرکارشناسی شده اخیر نظیر ایجاد مسیر دوچرخه یا آبدار کردن مهرانه‌رود گفت: مگر نتیجه انجام کارهای غیرکارشناسی و خلق‌الساعه را برای مثال در مورد آبدار کردن مهرانه‌رود که به فاضلاب‌دار کردن آن انجامید ندیده‌اید؟

 وی تاکید کرد: شانس آوردیم که بارش‌های موسمی باران به دادمان رسید و گرنه معلوم نبود چگونه از بوی متعفن آن خلاص می‌شدیم.

عضو شورای شهر تبریز با اشاره به صحبت‌های اخیر رئیس شورای شهر تبریز که مسئله انتخاب محل ساختمان شورا را مسئله‌ای اجرایی دانسته که به شورا ارتباطی ندارد، گفت: پس با این حساب ریاست شورا صراحتا توضیح دهند که چرا جلسه دو هفته پیش شورا را با مطرح کردن و رای‌گیری برای چنین لایحه‌ای به حاشیه برده و از دستور جلسه شورا خارج شدند.

آهور با انتقاد از اینکه ریاست شورا در رای‌گیری برای این لایحه به صورت ماهرانه تعدادی از اعضا را رودرروی هم قرار داده‌اند، گفت: این مسئله در حالی است که در طرح تفصیلی مصوب جدید، کاربری تعریف شده منطقه دوکمال، کاربری فضای سبز بوده است.

باغات چای کنار را از بین برده‌اند

وی با اشاره به اینکه در «چای‌کنار» باغات را از بین برده‌اند، گفت: حال که بلوار دو کمال احداث می‌شود، آیا بهتر نیست کاربری پیرامون آن حفظ شود تا به عاقبت «چای‌کنار» دچار نشود؟

آهور تاکید کرد: حتی به نظر برای جبران کسری سرانه فضای سبز شهرمان پیشنهاد می‌شود سایر کاربری‌های موجود در بدنه اتوبان احداثی دو کمال تملک و با طی مراحل قانونی به فضای سبز تغییر یابد.

عضو شورای شهر تبریز با انتقاد از ریاست شورای شهر که هنوز اقدامی برای تشکیل جلسه غیرعلنی مدنظر شهردار تبریز در ارتباط با پروژه‌های مشارکتی انجام نداده است، گفت: چرا هنوز در این زمینه اقدامی نکرده و جلسه‌ای تشکیل نداده‌اید با اینکه لازم است همه اعضای شورا بدانند در شهر چه می‌گذرد؟