منشاء ۶۳ درصد قتل‌های آذربایجان غربی مسائل خانوادگی است
منشاء ۶۳ درصد قتل‌های آذربایجان غربی مسائل خانوادگی است

رسول النقی‌پور امروز در ارومیه، اظهار داشت: منشاء ۶۳ درصد قتل‌های آذربایجان غربی مسائل خانوادگی می‌باشد، بنابراین باید در راستای بالا بردن آستانه تحمل، صبر و بردباری اقشار مختلف جامعه اهتمام جدی صورت گیرد، تا چنین فجایعی در استان رخ ندهد. وی با اشاره به اینکه بالا بردن آستانه تحمل آحاد جامعه در مواقع بحرانی […]

رسول النقی‌پور امروز در ارومیه، اظهار داشت: منشاء ۶۳ درصد قتل‌های آذربایجان غربی مسائل خانوادگی می‌باشد، بنابراین باید در راستای بالا بردن آستانه تحمل، صبر و بردباری اقشار مختلف جامعه اهتمام جدی صورت گیرد، تا چنین فجایعی در استان رخ ندهد.

وی با اشاره به اینکه بالا بردن آستانه تحمل آحاد جامعه در مواقع بحرانی به طور قطع تا اندازه بسیار زیادی از بروز یافتن جنایت‌ها و حوادث مختلف جلوگیری خواهد کرد، افزود: عامل ۶۳ درصد قتل‌هایی که در مناطق مختلف آذربایجان غربی رخ می‌دهد، مسائل و اختلافات بین اعضای خانواده می‌باشد.

این مسئول با اشاره به اینکه در نتیجه گفت‌وگو، صحبت کردن و رفع سوء‌تفاهم‌های به وجود آمده، تا اندازه زیادی می‌توان در راستای حل مشکلات مختلف و حوادث گوناگون گام برداشت، گفت: در سایه تعامل و همکاری می‌توان از بروز حوادث مختلف و خاطرات تلخ جلوگیری به عمل آورد.

رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی آذربایجان غربی با اظهار به اینکه خوشبختانه در استان ما جرم خاص جنایی به وقوع نمی‌پیوندد، بیان داشت: با آنکه جمعیت زیادی داریم اما نرخ وقوع جرم به ویژه جرایم جنایی در آذربایجان غربی در این استان چندان نگران‌کننده نمی‌باشد.

النقی‌پور با تاکید بر اینکه باید اطلاعات عمومی اقشار مختلف جامعه  پیرامون مسائل مرتبط با این قبیل مطالب بیش از پیش افزایش دهیم، یادآوری کرد: باید دانش عمومی مردم پیرامون مسائل گوناگون از جمله حفظ صحنه جرم باید ارتقا دهیم، که در این ارتباط فعالان عرصه رسانه و مطبوعات ایفاگر نقش کلیدی می‌باشند.

وی با اشاره به اینکه حفظ صحنه جرم برای پلیس آگاهی به معنای واقعی از اهمیت بسیار زیادی برخوردار می‌باشد، بیان داشت: باید شهروندان این نکته و مسئله اساسی را به طور جدی مورد توجه قرار دهند، که شاید وجود یک ته سیگار، یادداشت و یک شیء در ظاهر بی‌‍‌اهمیت برای پلیس جهت کشف معمای جنایت گره‌گشا باشد.

این مسئول به تشکیل اتا‌‌ق‌های فکر و تشکیل جلسات مختلف آن در این زمینه اشاره و خاطرنشان کرد: از اساتید دانشگاه، فعالان رسانه‌های جمعی، کارشناسان مسائل فرهنگی جهت همکاری و شرکت در نشست‌‌های مورد اشاره دعوت کرده‌ایم، که برای استقبال و همراهی‌شان امیدوار هستیم.