گلایه خانواده مرحومه سکینه محمودی از مسئولین دانشگاه شهید مدنی
گلایه خانواده مرحومه سکینه محمودی از مسئولین دانشگاه شهید مدنی

اول اردیبهشت ۹۴ پایگاه خبری بیداری آذربایجان خبری تکان دهنده مبنی بر فوت دانشجوی دکتری شیمی دانشگاه شهید مدنی را  منتشر کرد که خبر از نبود امکانات پزشکی در دانشگاه شهید مدنی و عدم توجه به وخامت حال مرحومه در بیمارستان آذرشهر را می دهد. در پی انتشار این خبر ، برادر مرحومه سکینه محمودی […]

۱۳۹۴۰۱۳۱۲۱۲۷۱۴۱۴۲۹۵۴۹۰۳۴ir3_414x310اول اردیبهشت ۹۴ پایگاه خبری بیداری آذربایجان خبری تکان دهنده مبنی بر فوت دانشجوی دکتری شیمی دانشگاه شهید مدنی را  منتشر کرد که خبر از نبود امکانات پزشکی در دانشگاه شهید مدنی و عدم توجه به وخامت حال مرحومه در بیمارستان آذرشهر را می دهد.

در پی انتشار این خبر ، برادر مرحومه سکینه محمودی در ارتباطی که با پایگاه بیداری آذربایجان داشته است نارضایتی خود را از مسئولین دانشگاه و بیمارستان آذرشهر اعلام کرده است که عین اظهارات ایشان منتشر می گردد:

جناب آقای رضا محمودی برادر مرحومه سکینه محمودی:

با عرض سلام و خسته نباشید  یکی دو مورد هست که لازم میدونم بیان کنم:

۱-بنده به بیمارستان آذرشهر رفتم و با حراست و ریاست بیمارستان صحبتی در مورد مرحوم سکینه محمودی داشتیم. متاسفانه اولین دکتر بیمارستان که مرحوم رو ویزیت کرده بود متوجه اوضاع و وخامت بیماری نشده بود (در اولین وهله هم انتظار از دکتر عمومی نیست که تشخیص بده) ولی در دومین ویزیتش هم نتونسته بود تشخیص بده و مساله بعدی عدم دقت بر روی تشخیص هستش که لااقل فشار بیمار رو هم نگرفته که در نهایت دکتر بهجتی تشخیص به وخامت مرحوم داده بودند که سریع به بیمارستان تبریز ارجاع داده بودند ،ولی نه اعزام!!!!!!

عرض بنده این هست که پزشک عمومی بیمارستان بدون تشخیص بیماری مرحوم اقدام به تجویز دارو کرده و سردرد و فشار مریض را زیاد کرده بود!!! و اینکه در قیامت چه جوابی برای این کار خواهد داشت؟

۲-پزشک عمومی  در گزارشش بیان کرده که من هر چند وقت یکبار فشار بیمار رو میگرفتم . درحالیکه این جور مساله ای رو دوستانش تایید نمیکردند.

۳-همراه مرحوم به بیخیالی پزشک عمومی در مداوای بقیه بیماران پی برده بودند. مثلا به پسر مادری که مریض شده بود گفته بود که فشار بیمارت چنده؟؟ که پسره برگشته بود گفته بود تو دکتری یا من؟؟؟

۴- به ریاست بیمارستان گزارش داده بودند که در وهله اول ویزیت، مرحوم  با بهبودی مرخص شده!!!! در حالی که  هم اتاقیهای مرحوم  موقع برگشت به خوابگاه از اوضاع بدش خبر میدادند.

۵-ناراحتی ونارضایتی بنده  از اینه که مسئولین دانشجویی دانشگاه لااقل در دومین انتقال مرحوم به بیمارستان همراهش نبودند. کدوم قانون گفته که دانشجویی که در خوابگاه مریض میشه باید دانشجوی دیگه به امر درمانش برسه.

بنده الان هم دارم از عدم تهیه متن شکایت علیه مسئولان و کمبوهای پژشکی و تیم پژشکی شبانه روزی در یک دانشگاه دولتی که بالغ بر ۷۰۰۰ دانشجوی نخبه و درس خون که زحمت کشیدند از روزانه قبول شدند ،میسوزم. لااقل موقع عمل مرحوم که پنج شش ساعت طول کشید در بیمارستان هم نبودند. ولی وقتی که دانشجو به موفقیت میرسه میزنن به سینه شون که دانشجوی ماست ولی دریغ از عدم احساس مسولیت در قبال دانشجوی که در خوابگاه که تحت تکفل دانشگاه است !!!!!

ازمعاونت دانشجویی  آقای احمدآبادی و مسئول دانشجویی که اسمشون یادم رفته ناراضی هستم که چرا لااقل یکبار هم کنار مریض خوابگاه دانشگاهشون در حین فرایند درمان نبودند مگه مسئول نیستند !!!!!

۶-خلاصه اینکه با قسمت و سرنوشت الهی کاری نداریم بحث سر امکانات فوریتی پزشکی بیمارستان و دانشگاه از بعد کمی و کیفی هستش که شبانه روزی در اختیار مریضان باشه.

پایگاه بیداری آذربایجان عین اظهارات برادر مرحومه را منتشر می کند تا خوانندگان خودشان در مورد موضوع قضاوت کنند . هرچند گفته های شاهدان موضوع و برادر مرحومه حاکی از کمکاری و عدم احساس مسئولیت مسئولین امر در دانشگاه شهید مدنی و بیمارستان آذرشهر رادارد.

« کمبود امکانات پزشکی در دانشگاه و نقص فنی آمبولانس بیمارستان آذرشهر در فوت سکینه محمودی نقش داشتند»