محمدعلی صمدزاده امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در عجب‌شیر با گرامیداشت هفته معلم، معلمی را شغل معنوی دانست و افزود: هر چقدر شان معلمی گرامی داشته شود، آن جامعه عطر و بوی زیبایی به خود می‌گیرد و عطر علم و معرفت در هرجا پراکنده شود آن فضا زیبا و فرح‌بخش است. وی با بیان […]

محمدعلی صمدزاده امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در عجب‌شیر با گرامیداشت هفته معلم، معلمی را شغل معنوی دانست و افزود: هر چقدر شان معلمی گرامی داشته شود، آن جامعه عطر و بوی زیبایی به خود می‌گیرد و عطر علم و معرفت در هرجا پراکنده شود آن فضا زیبا و فرح‌بخش است.
وی با بیان اینکه تمام توفیقات علمی کشور که در حال اتفاق است حاصل رنج و تلاش معلمان است، افزود: همه روزها برای معلم است، عشق ورزیدن به مردم زیباترین ترنم گفتگو با خالق است به خصوص اگر توفیق خدمت به عزیزانی باشد که تمام دنیایشان را می‌توان در زیبا کردن و رنگین کردن فکرها و اندیشه جامعه خلاصه کرد.

بیش از ۴۰۰ برنامه در هفته معلم در عجب‌شیر اجرا می‌شود
رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان عجب‌شیر با بیان اینکه اکثر برنامه‌های هفته معلم توسط دانش‌آموزان اجرا می‌شود، گفت: بیش از ۴۰۰ برنامه در هفته معلم در عجب‌شیر اجرا می‌شود.
۵۰ درصد کلاس‌های درس عجب‌شیر نیاز به تخریب و بازسازی دارند

صمدزاده با بیان اینکه فضاهای فیزیکی در مدارس روستایی جزو مشکلات منطقه هستند، افزود: ضرورت ایجاد فضای مناسب آموزشی در روستای «هرگلان» از اولویت‌های کاری عمرانی منطقه است.
وی با اشاره به نیاز دانش‌آموزان به صندلی برای جایگزینی و تعویض هر پنج سال یک‌بار این نیمکت‌ها و صندلی‌ها گفت: حصارکشی مدرسه روستای یایچی، ادامه تکمیل پروژه‌های نیمه تمام و تکمیل پروژه گرمایش مدارس از جمله برنامه‌های کوتاه مدت ۳ ساله این مدیریت است.

رئیس اداره آموزش و پرورش عجب‌شیر افزود: مدیریت ارائه مجوز تاسیس مدارس غیردولتی در سطح شهر با توجه به تراکم دانش‌آموزی و توزیع عادلانه امکانات آموزشی در سطح شهر جزو برنامه‌های شورای نظارت بر مدارس غیردولتی است.

وی با بیان اینکه ۵۰ درصد کلاس‌های درس منطقه نیاز به تخریب و بازسازی دارند، افزود: طول عمر این مدارس بالای ۳۵ سال بوده که نیاز به توجه کمیته برنامه‌ریزی شهرستان به تخصیص اعتبار تخریب و بازسازی دارد.

گزارش فارس حاکی است، منطقه عجب‌شیر با دارا بودن ۱۱ هزار و ۱۴۹ نفر دانش‌آموز، تنها ۱۷ درصد دانش‌آموزان در مدارس غیردولتی مشغول تحصیل هستند. ۹۶٫۸۲ درصد دانش‌آموزان که بالغ بر ۹ هزار و ۲۴۹  نفرند در مدارس دولتی مشغول تحصیل هستند از این تعداد ۴ هزار و ۱۷ نفر در هشت مجتمع روستایی در قالب ۳۸ روستا مشغول تحصیل هستند.

۴۳٫۴۳ درصد دانش‌آموزان روستایی در مدارس دولتی تحصیل می‌کنند و مابقی در مدارس شهری با تراکم بالا در حال تحصیل هستند.