کمبود امکانات پزشکی در دانشگاه و نقص فنی آمبولانس بیمارستان آذرشهر در فوت سکینه محمودی نقش داشتند
کمبود امکانات پزشکی در دانشگاه و نقص فنی آمبولانس بیمارستان آذرشهر در فوت سکینه محمودی نقش داشتند

درگذشت دانشجوی دکترای دانشگاه شهید مدنی آذربایجان از خبرهای تلخ یک هفته گذشته بود. در حالی که هنوز چند ماه بیشتر از فوت یک دانشجو در دانشگاه صنعتی سهند به علت کمبود امکانات پزشکی نمی گذرد؛ تکرار مسئله این بار در دانشگاه شهید مدنی آذربایجان باعث شد تا توجه بیشتری به سمت این مسئله جلب […]

درگذشت دانشجوی دکترای دانشگاه شهید مدنی آذربایجان از خبرهای تلخ یک هفته گذشته بود. در حالی که هنوز چند ماه بیشتر از فوت یک دانشجو در دانشگاه صنعتی سهند به علت کمبود امکانات پزشکی نمی گذرد؛ تکرار مسئله این بار در دانشگاه شهید مدنی آذربایجان باعث شد تا توجه بیشتری به سمت این مسئله جلب شود.

این سایت با توجه به متناقض بودن گفته های مسئولان دانشگاهی و دانشجویان معترض این دانشگاه سعی کرده است در گفتگو با اعضای خانواده مرحومه سکینه محمودی به تشریح جزئیات ماوقع بپردازد.

برادر مرحومه محمودی: مسئولان خوابگاه نسبت به حال وخیم خواهرم تعلل کرده اند

رضا محمودی، برادر دانشجوی فوت شده دانشگاه شهید مدنی آذربایجان در گفتگو با ائل ضمن تاکید بر اینکه مرحومه سکینه محمودی هیچ نوع سابقه بیماری نداشته است و نباید این موضوع دروغین گفته شود. می توانید از هم اتاقی هایش در خوابگاه هم سوال کنید.

وی افزود: دوستانش در خوابگاه که اگر نیاز باشد من اسامی آنها را هم می توانم بگویم؛ نامناسب بودن حال خواهرم را به مسئولان خوابگاه دانشگاه اطلاع داده بودند که متاسفانه با بی توجهی و تعلل روبرو شده بودند.

وقتی نقص فنی آمبولانس باعث انتقال بیمار با تاکسی از آذرشهر به تبریز می شود

وی ادامه داد: وقتی هم دوستان خواهرم او را به بیمارستان آذرشهر برده بودند و متوجه شده بودند که باید او را به بیمارستان تبریز منتقل کنند به دلیل مشکل فنی آمبولانس بیمارستان آذرشهر مجبور شده بودند او را با تاکسی دربستی  به بیمارستان امام رضا منتقل کنند.

محمودی  در پایان با تاکید بر اینکه پدرش پیش از این فوت شده است و فوت خواهرش نیز بسیار ناراحت کننده است؛ گفت: سکینه واقعا ناکام رفت و با تمام آرزوهایی که در دل داشت به خاک سپرده شد.

صفرزادگان، دایی مرحومه سکینه محمودی نیز در گفتگو با خبرنگار ائل بیان داشت: متاسفانه دانشگاهی که ۷۳۰۰ دانشجو دارد در درمانگاه خود تنها یک پزشک عمومی و یک دستگاه آمبولانس قدیمی دارد و در جریان مراجعه خواهرزاده ام به آن نتوانسته بود مشکل را تشخیص دهد و دوستانش او را به بیمارستان شهرستان آذرشهر رسانده بودند.

سکینه محمودی هیچ سابقه بیماری نداشت

وی شایعات مبنی بر اینکه مرحومه سکینه محمودی از قبل بیماری داشت را به شدت تکذیب کرد و گفت: کسی که از سال ۷۹ تا ۹۳ حتی دفترچه بیمه اش را تعویض نکرده بود چگونه می توانسته بیماری قبلی داشته باشد.

دایی دانشجوی فوت شده از حضور رئیس و مسئولان دانشگاه در بیمارستان محل بستری مرحومه محمودی در روزهایی که به کما رفته بود تشکر کرده و گفت: اینکه فقط دانشگاه را مقصر بدانیم بی انصافی است اما نبود امکانات پزشکی و درمانگاه مجهز و با حضور دائمی متخصصان در دانشگاهی که ۴۵ کیلومتر از تبریز فاصله دارد جای گلایه دارد.

برای کمبود امکانات پزشکی در دانشگاه های خارج از شهر چاره ای بیاندیشید

مطمئنا همانطور که برادر و دایی مرحومه سکینه محمودی، دانشجوی دکترای شیمی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان گفته اند، تجهیز درمانگاه این دانشگاه به امکانات پزشکی مناسب و در تمهید در مورد حضور دائمی پزشکان متخصص در آن می توانست در جلوگیری از مرگ وی موثر باشد.

حال که این دانشجو دار فانی را وداع کرده و زحمات خود، خانواده، اساتید و هزینه هایی که کشور برای رساندن یک فرد به حد علمی دکترا انجام می دهد بدون یافتن فرصتی برای در خدمت پیشرفت کشور بودن از بین رفته است؛ مسئولین دانشگاه شهید مدنی آذربایجان و البته دیگر مراکز دانشگاهی از جمله دانشگاه صنعتی سهند،که دسترسی مناسبی به مراکز درمانی ندارد، باید در زمینه رفع این مشکلات تلاشی دوچندان داشته و از تکرار چنین حوادثی جلوگیری کنند