پیشنهاد ردیف بودجه ۱۰۰ میلیارد تومانی برای رویداد تبریز ۲۰۱۸ به کمیسیون تلفیق
پیشنهاد ردیف بودجه ۱۰۰ میلیارد تومانی برای رویداد تبریز ۲۰۱۸ به کمیسیون تلفیق

به گزارش اویاقلیق به نقل ار ایسنا، محمد اسماعیل سعیدی در نشست هم‌اندیشی تعدادی از مدیران فرهنگی استان که به میزبانی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی برگزار شد، با اشاره به دغدغه‌های مقام معظم رهبری درخصوص فرهنگ، اظهار کرد: ایشان در رابطه با مقوله فرهنگ تذکرات متعددی داده‌اند و در بیاناتشان نیز […]

به گزارش اویاقلیق به نقل ار ایسنا، محمد اسماعیل سعیدی در نشست هم‌اندیشی تعدادی از مدیران فرهنگی استان که به میزبانی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی برگزار شد، با اشاره به دغدغه‌های مقام معظم رهبری درخصوص فرهنگ، اظهار کرد: ایشان در رابطه با مقوله فرهنگ تذکرات متعددی داده‌اند و در بیاناتشان نیز به مقوله ولنگاری فرهنگی اشاره کردند که این نگرانی ایشان، یک دغدغه واقعی است.

وی افزود: ایشان ولنگاری فرهنگی را تشریح نمودند و احساس نگرانی خود در این حوزه را با صراحت اعلام کردند و فرمودند بسیاری از موضوعات فرهنگی ما رها است.

نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به جزئیات آماده سازی برنامه ششم، گفت: ما در کمیسیون فرهنگی مجلس سعی داریم تا مطالبات مردم و مدیران در حوزهِ فرهنگ را برای اصلاح برنامه ی ششم پیگیری کنیم.

سعیدی با اشاره به رویداد تبریز ۲۰۱۸ گفت: با توجه به اینکه تبریز در سال ۲۰۱۸ به عنوان پایتخت گردشگری کشورهای اسلامی مطرح است، اهالی فرهنگ و هنر انتظار دارند تا در کنار اقدامات فیزیکی، غالب فعالیت‌های انجام شده در این طرح، مبنای فرهنگی داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه می خواهیم تبریز را در سال ۲۰۱۸ به عنوان شهری توسعه یافته و اسلامی به جهان معرفی کنیم، گفت: در گذشته تبریز دارای ویژگی‌های منحصر به فردی بوده است که برای رخداد تبریز ۲۰۱۸ باید این ویژگی‌ها را به روزرسانی کنیم.

سعیدی تاکید کرد: تبریز از نظر فرهنگی پتانسیل های بسیاری را در تمامی زمینه ها داراست اما متاسفانه هنوز هماهنگی سازمان یافته برای حرکت و تلاش در این راستا بین دستگاه های ذیربط حاصل نشده است و به یک مطالبه ملی تبدیل نشده است.

وی تاکید کرد: باید برای اجرای موفق این طرح یک مجموعه ی ستادی ملی راه اندازی شود و صرفا منابع و اقدامات استانی کارساز نیست.

نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر خاطرنشان کرد: در سال ۲۰۱۸ تبریز باید به عنوان شهر نمونه در جهان معرفی شود به‌گونه‌ای که در تمامی زمینه‌ها در جهان اسلام حرف اول را بزند.

وی افزود: در کمیسیون فرهنگی پیشنهاداتی شده و در کمیسیون تلفیق نیز پیشنهاد ایجاد ردیفی در ردیف بودجه برای اختصاص ۱۰۰ میلیارد در سال ۹۶ به این رویداد شده که در صورت تصویب اقدامات خوبی انجام خواهد شد.

وی در پایان با تاکید بر لزوم مهندسی فرهنگی در جامعه گفت: متاسفانه اغلب پروژه‌های ما پیوست فرهنگی ندارند، که این مسئله مشکلات فراوانی را به ‌وجود آورده است.